Alles over slapen Alles over slapen
Over ons Over ons
Onze collectie Onze collectie
Ergonomisch slapen Ergonomisch slapen
Kasten op maat Kasten op maat
Aanbiedingen Aanbiedingen
Woninginrichting Woninginrichting
Morgana slaapkamers Van der Linde

Woninginrichting

Van der Linde, uw specialist in woninginrichting

De familie van der Linde heeft al meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van (woning)textiel. Van der Linde is dan ook een begrip in de gehele regio Gouda en ver daarbuiten. Van der Linde voor wonen en slapen in Waddinxveen is een dynamische winkel met een collectie die volledig is aangepast aan deze tijd. Wij leveren alles op het gebied van vloerbedekking en raambekleding, maar zijn ook specialist in zonwering en harde vloeren als pvc vloeren, parket, marmoleum en laminaat. Van klassiek tot modern en van rustiek tot romantisch.

Tapijt, marmoleum, parket, laminaat of toch PVC?

De keuze op het gebied van vloerbekleding is tegenwoordig enorm. Kiest u voor tapijt (zacht, warm, comfortabel, sfeervol), of gaat uw intresse uit naar een harde vloer als PVC, parket, marmoleum, laminaat of vinyl? Wij zijn de grootste vloerenleverancier uit de omtrek, en bieden u een uitgebreide keuze in alle soorten vloeren. Op deze manier wordt kiezen al een stuk eenvoudiger.

Tapijt is warm, comfortabel en sfeervol

Tapijt is warm, comfortabel en sfeervol, en is leverbaar in alle denkbare kleuren. Daarnaast zorgt tapijt voor een schonere lucht dan een harde vloer. Lees verder ....

PVC vloeren, marmoleum en vinyl

Bekende harde vloeren zijn o.a. marmoleum (linoleum) en vinyl (in de volksmond ook wel eens zeil genoemd).
Een veel minder bekende harde vloer is de PVC vloer. Deze vloeren zijn redelijk nieuw bij consumenten, maar worden bij projecten al veel langer toegepast.
PVC vloeren zijn afwisselende en levendige vloeren met veel verschillende soorten dessins, afmetingen en afwerkmogelijkheden. Ze zijn makkelijk in onderhoud, vormvast, kleurecht, bijzonder slijtvast en in geval van langdurige puntbelasting zullen nauwelijks sporen zichtbaar achterblijven. Zowel in vochtige als in droge toestand vertonen PVC vloeren in het gebruik een stroef karakter.
Lees verder .....

Parket, laminaat en andere vloerbekleding

Naast Tapijt, marmoleum, vinyl en PVC vloeren vindt u bij Van der Linde de grootste collectie parket, houten vloerdelen en laminaat van de regio Gouda. Wij zijn regiodealer van o.a. Kährs, Binnenhout, Cotap, BlockWood, Quick Step, Alloc en Balterio.

Kom eens langs in onze showroom van 1700 m2, of bekijk ons uitgebreide assortiment op www.vanderlinde-waddinxveen.nl.
U kunt hier ook digitaal uw eigen interieur creëren.


Groot in binnenzonwering en andere raamdecoratie

Wij hebben voor u de grootste en meest complete collectie binnenzonwering en andere raamdecoratie. Denk hierbij oa aan gordijnen, in-betweens, vitrage, vouwgordijnen, silhouette shades, facette shades, multishades, rolgordijnen, woodweave blinds, jaloezieën, houten jaloezieën, plissé shades, duette shades, parametre, shutters, lamellen en paneelgordijnen. Wij bieden u de keuze uit de collecties van Binnen, Luxaflex, Voilà, Bécé, Verosol, Sunway, Multisol en Velux.


Buitenzonwering kent vele mogelijkheden voor veel verschillende situaties. Of u nu een zonwering zoekt wat vlak langs uw raam loopt of een oplossing waarbij u vrij over uw terras moet kunnen lopen, wij leveren u schaduw op maat.
Naast buitenzonwering leveren wij ook betrouwbare rolluiken tegen een scherpe prijs.

Met merken als Estate, PBS, Smits, Velux en Brustor hebben wij voor nagenoeg elke situatie een oplossing.


Breed assortiment horren, buitenzonwering, enz.

Iedereen heeft er wel eens last van, ongedierte. Of we het nu hebben over vliegen, muggen of ander ongedierte, het liefst houden we ze buiten de deur (of raam). Met de collecties van Luxaflex en Unilux hebben wij een aanbod in huis waarbij een oplossing voor nagenoeg elk probleem gevonden kan worden.
Kom eens langs in onze showroom, of bekijk ons uitgebreide assortiment op www.vanderlinde-waddinxveen.nl.