Alles over slapen Alles over slapen
Over ons Over ons
Onze collectie Onze collectie
Ergonomisch slapen Ergonomisch slapen
Kasten op maat Kasten op maat
Aanbiedingen Aanbiedingen
Woninginrichting Woninginrichting
Morgana slaapkamers Van der Linde

Over ons

Morgana Waddinxveen; de grootste in de regio Gouda

Morgana slaapkamers van der Linde is een zeer uitgebreide slaapkamerspeciaalzaak in Waddinxveen.
Op het gebied van slaapkamers, linnenkasten, ledikanten, boxsprings, bedbodems, matrassen, kasten op maat, dekbedden, kussens en dekbedovertrekken zijn wij toonaangevend in de ruime omgeving van Gouda.

Vakmanschap, innovatie, service, kwaliteit, uitgebreide collecties en persoonlijk advies op maat zijn de speerpunten van ons bedrijf.

Historie

De naam van der Linde heeft al meer dan 100 jaar een zeer bekende klank in de ruime omtrek van Waddinxveen.

In april 1884 begon Pieter van der Linde samen met zijn vrouw Christina Pauk een manufacturenzaak in Moerkapelle. In eerste instantie gebeurde dit op een zolderkamer, maar na 3,5 jaar kon een winkel worden gehuurd in de Dorpsstraat. Gestage groei zorgde ervoor dat in 1904 een groter winkelpand werd betrokken. Hierna bleef de zaak groeien, evenals het gezin. Pieter en Christina kregen zeven zoons en twee dochters.
De zoons begonnen, na ingewerkt te zijn, in omliggende plaatsen een eigen zaak en zo kwam Cees van der Linde in 1914 in Waddinxveen terecht.

Etalage van Morgana Waddinxveen (bij Gouda) in vroeger tijden.

Inmiddels wordt het bedrijf gerund door de 5e generatie van der Linde en is het geworden tot wat het nu is, een modern bedrijf dat bekend staat om zijn vakmanschap, service, kwaliteit en de uitgebreide collecties op het gebied van woninginrichting en slaapkamers.


Disclaimer

Hoewel deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, is Van der Linde bv niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden die mogelijk in de aangeboden informatie op deze website of op websites waarnaar wordt verwezen voorkomen. Bovendien wordt niet gegarandeerd dat de aangeboden informatie te allen tijde en in alle opzichten juist, volledig en actueel is.
Van der Linde aanvaardt geen aansprakelijkheid voor welke vorm van schade die zou kunnen ontstaan op grond van deze online gegevens of interpretatie daarvan.

Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Voordat u handelt op basis van de geboden informatie, dient u deze eerst na te gaan bij de aanbieder en naar de van toepassing zijnde voorwaarden te vragen.

Op deze website zijn diverse links te vinden naar websites die niet van Van der Linde zijn, maar louter ter informatie van de bezoeker zijn opgenomen. Van der Linde is niet verantwoordelijk voor de inhoud en het privacybeleid van betreffende websites.