Alles over slapen Alles over slapen
Over ons Over ons
Onze collectie Onze collectie
Ergonomisch slapen Ergonomisch slapen
Kasten op maat Kasten op maat
Aanbiedingen Aanbiedingen
Woninginrichting Woninginrichting
Morgana slaapkamers Van der Linde

Kasten op maat

Specialist kasten op maat in Waddinxveen (Gouda)

Ook voor een kastsysteem op maat in de ruime regio Gouda bent u bij Morgana Waddinxveen op het juiste adres.
Zo hebben wij oplossingen voor schuine daken, lastige hoeken en extra hoge of lage kamers. Onze adviseurs komen bij u thuis inmeten en onze monteurs komen de kast vakkundig plaatsen.

Morgana levert uw kast als een maatpak

Iedere kamer in uw woning heeft een eigen karakter. Er is maar één oplossing de beste als u er voor wilt zorgen dat die ruimte optimaal benut wordt.
Nadat u uw wensen kenbaar heeft gemaakt bij een van onze deskundige adviseurs zal hij of zij, op basis van de door u opgegeven maatvoering, deze vertalen in een tekening, gemaakt met ons geavanceerde tekenprogramma. Dit hele proces is te volgen op een groot scherm, en het uiteindelijke resultaat krijgt u in kleur uitgeprint van ons mee.
Zo wordt voor u ook meteen duidelijk zichtbaar wat de beste oplossing voor u is.

Interieur, deuren, details en kleuren

Het interieur van de kast bepaalt in grote mate de mogelijkheden om uw spullen op te bergen. Wij bieden dan ook zeer veel vernuftige en praktische oplossingen om uw kast zo handig mogelijk in te richten. Denk hierbij onder meer aan laden, draadmanden, schoenenrekken, garderobeliften, broeken- en stropdassenhouders.
Uiteraard wordt het complete interieur volledig op maat in de maatkast geplaatst. Samen met de grote keuze aan deuren en kleuren wordt uw kast op maat een parel in uw woning.

Kast op maat voor een bodemprijs

Een kast op maat betekent bij Morgana Waddinxveen niet dat u ook veel geld kwijt bent. Wij hebben al een inbouwkast met schuifdeuren op maat vanaf € 639,-.
Kom eens langs in onze showroom. Onze deskundige adviseurs helpen u graag met het maken van de juiste keuze.