Alles over slapen Alles over slapen
Over ons Over ons
Onze collectie Onze collectie
Ergonomisch slapen Ergonomisch slapen
Kasten op maat Kasten op maat
Aanbiedingen Aanbiedingen
Woninginrichting Woninginrichting
Morgana slaapkamers Van der Linde

Alles over slapen

Bij Morgana Waddinxveen weten ze alles over slapen

Gezond slapen en ergonomisch slapen staat volop in de belangstelling. Dat is logisch als u bedenkt dat u éénderde van uw leven doorbrengt op een slaapsysteem. Het is dan ook belangrijk dat u een slaapomgeving heeft die volledig is ingericht naar uw wensen. Hierbij moet u niet alleen denken aan uw ledikant, boxspring of linnenkast, maar ook de juiste combinatie van matras en bodem is van essentieel belang voor een goede nachtrust.

Deskundig en klantvriendelijk

Bij Morgana slaapkamers van der Linde vindt u de deskundigheid en klantvriendelijkheid die u nodig heeft bij het maken van de juiste afwegingen. Want laten we eerlijk zijn, hoe weet je nu welk matras het beste is en welke bodem daar bij past.
Wij houden rekening met uw persoonlijke wensen en omstandigheden en kunnen met ons uitgebreide assortiment altijd de juiste slaapcondities voor u samenstellen.

Slapen op maat

Omdat iedereen een eigen specifieke lichaamsvorm heeft en dus ook een andere slaaphouding aanneemt, bieden wij u een lattenbodem of boxspring op maat. Deze houden rekening met uitstekende schouders en heupen en holle lenden, die bij iedereen weer anders zijn.
In ons SLAAP-DNA® testcenter meten wij nauwkeurig uw persoonlijke slaapprofiel. Dit persoonlijk slaap-dna vertalen wij naar uw lattenbodem of boxspringbodem, welke wij combineren met de juiste matras. Zo krijgt u bij ons altijd het juiste advies, en slaapt u weer volledig op maat.
Alles over slapen op maat, uw persoonlijk slaap-dna en gepersonaliseerde slaapsystemen vindt u bij ergonomisch slapen.

Kasten op maat

Niet alleen uw slaapsysteem leveren wij op maat, ook uw kast kan volledig op maat geleverd worden. Wij meten alles voor u op, en onze vakkundige monteurs komen alles bij u thuis plaatsen.
Alles over schuifwandkasten, draai- en vouwdeurkasten, inloopkasten en boekenkasten vindt u bij linnenkasten.

Informatie

Via deze website kunt u zich vast oriënteren op het gebied van ergonomisch slapen, slaapkamers (ledikanten) en linnenkasten. Ook vindt u hier uitgebreide informatie over boxsprings, matrassen, bodems en alle bijkomend bedcomfort.

Na deze oriëntatiefase verwelkomen wij u graag in Waddinxveen. Wij hebben hier de beschikking over ruim 1700 m2 showroom. Tijdens uw bezoek kunnen wij alle vragen die u nog heeft met u doornemen.
Onze adresgegevens en openingstijden vindt u onder het hoofdstuk 'informatie'.
Hier kunt u ook aanvullende informatie aanvragen.